Ny bassinledning i Skovshoved langs kystvejen

20-02-2015
Nu går vi i jorden
Vi går nu i gang med at grave ud til den nye bassinledning i Kystvejen. Bassinledningen skal aflaste afløbssystemet og sørge for færre udløb af spilde-vand direkte i Øresund.

Bassinledningen vil løbe under promenaden på kystsiden af vejen i 4-6 meters dybde og vil have en diameter op til 2,5 meter.
 
Informationsmøde2. marts
Vi vil gerne fortælle mere om projektet og give jer mulighed for at få svar på jeres spørgsmål.
 
Mandag 2. marts kl. 19-21 på Skovshoved Skole.
 
Efter en kort præsentation vil der være mulighed for at stille spørgsmål til projektets fagfolk. Vi byder på kaffe og kage.
 
Marts 2015 – sommer 2016
De første gravemaskiner går i gang i marts. For at blive færdig så hurtigt som muligt, vil vi arbejde flere steder på strækningen samtidig. Vi arbejder i tidsrummet fra kl. 7-18 på hverdage. Enkelte ste-der skal vi arbejde på landsiden af Kystvejen.
 
Støj, vibrationer og trafikændringer
Vi kan ikke undgå at forstyrre jeres hverdag, når vi går i gang med arbejdet. Arbejdet vil i perioder give gener som støj, støv, vibrationer, trafikæn-dringer og midlertidig inddragelse af parkerings-pladser. Vi forsøger at minimere generne og sørger for overvågning af vibrationer og grundvandsstand.
 
Har du spørgsmål?
Du kan læse mere om projektet på www.nordvand.dk. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Nordvands projektleder Lise Jangmark på telefon 39 45 67 73 eller på li-ja@nordvand.dk.

Kategori: Nyheder
Skovshoved By Grundejer og Bevaringsforening